✓ Veilig boeken ✓ Lage prijzeninfo@bikinivakantie.nl

Gambia zonvakantie

Gambia strand vakantie zon

Gambia ligt in Afrika en heeft een subtropisch klimaat. Het droge seizoen duurt ongeveer half oktober tot en met half juni. Wanneer je naar Gambia op vakantie wilt en je houdt van de zon, dan kun je het beste in deze periode gaan. Tussen maart en mei is de warmste periode waarbij de zon tot wel 10 uur per dag schijnt. De temperatuur kan dan ook oplopen tot ℃ 40.

In Gambia zijn er diverse bezienswaardigheden. Zo heeft Gambia qua fauna voornamelijk veel vogels. Er zijn zo’n 450 vogelsoorten geteld. Je kunt dus op vogelsafari gaan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de Gambia-rivier oversteken met een Ferry vanaf Banjul naar Barra, Ook is er een natuurpark genaamd Abuko Nature Reserve met apen, krokodillen en 300 soorten vogels. En er is natuurlijk nog veel meer te bekijken.

Je kunt natuurlijk ook heerlijk in je bikini bij je hotel blijven en genieten van de zon en het zwembad. Aan jou de keuze. Op deze pagina kun je vele hotels en accommodaties in Gambia vergelijken. Succes met het vergelijken en vinden van je vakantie!

Gambia aan zee

Kololi Beach

Het strand van Kololi Beach is een erg lang en breed strand. Het zand heeft een goudgelige kleur. Er zijn veel barretjes aanwezig en daar worden heerlijke cocktails met fruit gemaakt. Je kunt er heerlijk wandelen op het strand en ‘s avonds kun je genieten van de culinaire hoogstandjes bij een van de barretjes. Een bekende is bijvoorbeeld de Poco Loco Beach bar. Een gezellige bar met leuke lampjes en sfeervolle muziek.

Gambia strandvakantie in Bijilo

Een zonvakantie op het strand van Bijilo is een hele belevenis. Bijilo is een klein plaatsje aan de kust van Gambia. Je bent er verzekerd van zonovergoten stranden en een geweldig mooie flora en fauna. Hoe lang is het vliegen naar Bijilo? Vanaf Amsterdam vlieg je binnen 7 uur met een directe vlucht naar de luchthaven van Banjul. Dan ben je nog maar een klein stukje verwijderd van het centrum van Bijilo. Gambia komt misschien niet als eerste in je op wanneer je denkt aan een zonvakantie, maar het is perfect en prachtig voor een heerlijke zon- en strandvakantie. Dus je kunt absoluut je bikini vast inpakken!