1. Vergelijk de prijzen met andere aanbiedersAanbiedersvakanties

Op Bikinivakantie.nl kun je op de hoofdpagina vakanties bekijken. Wanneer je een leuke vakantie ziet, kun je klikken op “Bekijk alle aanbieders”. Dan zie je welke reisorganisaties de betreffende vakantie aanbieden. Klik op “bekijken” bij de verschillende organisaties en vergelijk de prijzen om de voordeligste zonvakantie te vinden.

2. Boek last-minute een vakantie

Je kunt flink wat geld besparen door in plaats van ruim van tevoren je vakantie te boeken de vakantie juist zo laat als mogelijk te boeken. Wanneer je de prijzen 6 weken van tevoren of minder dan 6 weken van tevoren gaat vergelijken zou het wel eens kunnen dat je flink wat geld kunt besparen.

3. Bekijk of vakanties all-inclusive zijn

allinclusivebuffetWanneer je vakanties aan het vergelijken bent op BikiniVakantie dan kun je aan de linkerzijde vakanties filteren. Zo kun je onder andere bij het verzorgingstype het filter all-inclusive aanvinken. Zo zie je alleen de vakanties die all-inclusive zijn. Houd er rekening mee bij het vergelijken of je liever wel of geen all-inclusive vakantie wilt. Je kunt namelijk flink wat geld besparen door gebruik te maken van het ontbijt- en dinerbuffet bij het hotel. Wanneer je liever elke dag uit eten gaat in de stad, is deze keuze minder voordelig. Kortom bedenk tijdens het vergelijken van vakanties wat je liever wilt.

4. Vergelijk de verschillende vertrekdatagoedkoopstevakantie

Zorg er van tevoren voor dat je zo flexibel als mogelijk bent om op verschillende data te kunnen vertrekken. Je kunt namelijk flink wat geld besparen door je vertrekdatum aan te passen. Sommige vliegtuigmaatschappijen hebben namelijk op bepaalde dagen nog weinig boekingen en geven een korting om alsnog het vliegtuig vol te krijgen. Vergelijk dus altijd bij de verschillende aanbieders de voordeligste vertrekdag. Op de site van Corendon vind je bijvoorbeeld Lastminute Vakanties en wanneer je de vertrekdata bekijkt zie je dat de voordeligste dagen groen zijn gekleurd. Door de voordeligste dag te kiezen kun je tientallen euro’s per persoon besparen.

5. Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets

Wanneer de vliegreis niet inbegrepen is bij de vakantie die je hebt gevonden, dan kun je via Momondo.nl zoeken naar de goedkoopste vliegtickets. Deze website vergelijkt duizenden vliegtickets van maatschappijen zoals KLM en Transavia. Zo kun je via één site makkelijk zien bij welke site je de goedkoopste vliegtickets kunt vinden. En het gebruik van deze website is volledig gratis. Succes met het vergelijken van je vakantie!

5 tips voor het vergelijken van vakanties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + veertien =