✓ Veilig boeken ✓ Lage prijzeninfo@bikinivakantie.nl

Vakantie tips en informatie

Parijs goedkope hotels eiffeltoren

Goedkope hotels in Parijs

Ga naar de stad van de liefde en beleef een geweldige stedentrip in Parijs. Bij een korte vakantie hoort vanzelfsprekend een leuk hotel, maar die kunnen nogal prijzig uitvallen. Daarom hebben wij enkele zeer goede en goedkope hotels in Parijs op een rijtje gezet. Alle onderstaande hotels kosten rond de honderd euro per nacht.

Hôtel les 3 Poussins

Hôtel les 3 Poussins ligt in de bekende wijk SoPi en is gemakkelijk bereikbaar. Dit hotel is kortgeleden nog volledig gerenoveerd en beschikt over alle moderne faciliteiten. De kamers zijn modern en kleurrijk. Hôtel les 3 Poussins ligt op loopafstand van de metrohalte Saint-Georges, maar beschikt ook over een eigen parkeergarage. Een hotelovernachting kost minimaal 114 euro per nacht.

La Maison Montparnasse

Het hotel La Maison Montparnasse is een simpel, maar zeer modern hotel. Dit designhotel ligt nabij de metrohalte Pernety en beschikt over een prachtige binnenplaats. Het kleurrijke design zorgt voor een leuke sfeer. Daarnaast staat dit hotel bekend om zijn goede bedden. Een hotelovernachting begint vanaf 109 euro per nacht.

Hôtel de l’Avre

Hôtel de l’Avre ligt op loopafstand van de wereldberoemde Eiffeltoren. Het is een knus en romantisch hotel, waar jij het gevoel krijgt te overnachten in een landhuis. In de zomer kan er genoten worden van een hapje en een drankje in de binnenplaats. Er kan kosteloos gebruik worden gemaakt van de WiFi. Reserveer ver van te voren, aangezien dit hotel slechts acht kamers heeft. De prijzen per nacht starten bij 105 euro.

Hotel Mistral

Bezoek de wij Montparnasse en slaap voor een klein prijsje in het prachtige Hotel Mistral. Dit hotel biedt al kamers aan vanaf 94 euro en is daarmee één van de goedkoopste van Parijs. Grotere kamers beginnen bij een prijs van 107 euro. Hotel Mistral staat bekend om zijn pasteltinten, wat zorgt voor een heerlijke romantische sfeer. Het hotel kan gemakkelijk bereikt worden met de metro, stap daarvoor uit bij de halte Gaité of Montparnasse.

Hôtel du Printemps

De wijk ‘De Marais’ is één van de meest populaire van Parijs, wat ook duidelijk is te merken aan de prijzen in de hotels. Maar er is een uitzondering en dat is Hôtel du Printemps. Dit hotel ligt nabij de metrohalte Nation en is een echte aanrader. Voor een prijs van 95 euro per nacht is het mogelijk om hier een kamer te boeken. Dit Franse hotel is ideaal voor toeristen die graag in deze hippe wijk komen.