✓ Veilig boeken ✓ Lage prijzeninfo@bikinivakantie.nl

Vakantie tips en informatie

resiverzekerinreisverzekering vakantieg

Reisverzekering

Ga je reizen binnen of buiten Europa? Dan biedt een reisverzekering extra zekerheid. Om zorgeloos op vakantie te gaan raden wij sterk aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Lees meer over de volgende producten:

Kortlopende reisverzekering

Met deze kortlopende reisverzekering kun je gerust op weg. De één kiest voor een luie vakantie aan het strand, de ander een sportieve vakantie in de bergen. Deze keuze wil je natuurlijk zelf maken. Zo ook de keuze in verzekering en dekking. Je zorgt er dus zelf voor dat deze verzekering naadloos aansluit bij de vakantieplannen en je geen premie betaalt voor zaken die je helemaal niet wilt verzekeren. Ideaal toch?

Doorlopende reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door voor alle vakanties en weekendjes weg verzekerd. Dus als je vaker per jaar op vakantie gaat is dit wellicht een betere oplossing. Eén keer afsluiten en je bent het hele jaar door zorgeloos verzekerd. Wel zo prettig, wel zo gemakkelijk en een stuk voordeliger.

Kortlopende annuleringsverzekering

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Echter veel mensen laten bij last-minute boekingen dit nog wel eens achterwege. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die je noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al je reizen, ook een weekendje weg, het hele jaar door verzekerd tegen annulering. Voordat je vertrekt maar ook als er tijdens de vakantie iets gebeurt waardoor je de reis moet annuleren, ben je verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengen. Eén keer afsluiten en u bent het hele jaar door zorgeloos verzekerd. Wel zo prettig, wel zo gemakkelijk en een stuk voordeliger.