✓ Veilig boeken ✓ Lage prijzeninfo@bikinivakantie.nl

Vakantie tips en informatie

curacao met kind

Vakantie Curacao met kind

Curacao is een perfecte bestemming om te verkennen met uw kinderen. Curacao is een kindvriendelijk eiland en er wordt dan ook veel rekening gehouden met kinderen. Het is ongeveer 10 tot 12 uur vliegen naar Hato Airport (vliegveld Curacao).

Met name tijdens de schoolvakanties is dit eiland vol met kinderen. Een groot voordeel voor de kinderen is dat de meeste mensen Nederlands praten. Vandaar dat sommige mensen het ook wel “vakantie in eigen land” noemen, waarmee gesuggereerd wordt dat u en uw kinderen zich niet hoeven aan te passen aan een compleet andere cultuur en een andere taal hoeven te spreken.

Waarom is Curacao perfect voor vakantie met kind?

Kinderen kunnen er spelen in de zon, zee en op het strand. De voetbalfanaten kunnen voetballen op het strand. Terwijl onze koele kikkers kunnen afkoelen in de zee. Als je op vakantie naar Curacao met kind gaat, dan zijn er nog tal van toeristische activiteiten op Curacao te doen zoals:

  • Snorkelen
  • De Struisvogelfarm bezoeken
  • Midgetgolf
  • Leguanen spotten
  • De grotten verkennen van Hato
  • Naar de onderwaterwereld van Curacao Sea Aquarium

Verder wilt Curacao graag haar imago goed houden als kindvriendelijk eiland. Vandaar dat er over het algemeen behoorlijk aantrekkelijke kinderkortingen zijn op accommodaties op Curacao.

Waarom wordt Curacao ook wel “The perfect Island” genoemd?

Dat is simpel te beantwoorden: De warmte. En dan hebben wij het niet enkel over de aangename Caribische temperaturen. De warmte van de mensen daar is verschrikkelijk fijn en de sfeer is er altijd goed. Ze zijn er goed voor iedereen en waarderen iedere toerist, mede omdat Curacao niet zou kunnen blijven bestaan zonder toeristen. Toeristen zijn de grootste inkomsten bron van het eiland en daarom wordt iedere toerist behandeld als een echte koning.