✓ Veilig boeken ✓ Lage prijzeninfo@bikinivakantie.nl

Vakantie tips en informatie

Vakantie New York

Vakantie naar New York

Wil je op vakantie naar New York? New York is een gigantische stad, waarvoor je zeker wel meerdere dagen nodig hebt om alles te zien. Vliegtickets zijn online redelijk makkelijk te vinden. De meeste organisaties bieden combodeals aan: zowel de vliegtickets als een reservering bij een hotel of resort. Op Bikinivakantie.nl vind je vooral reizen naar New York waarbij de vliegtickets zijn inbegrepen bij de accommodatie die je kiest. Zo kun je kiezen voor een hotel in New York inclusief vliegtickets en transfer om direct het volledig pakket te boeken.

Bezienswaardigheden

New York zit bomvol met bezienswaardigheden voor iedere soort reiziger. Voorbeelden zijn Queens, Long Island, het vrijheidsbeeld en Central Park. Je kan deze combineren doormiddel van een stedentrip. Dit kan op alle uren van de dag. Het leven in New York gaat namelijk 24 uur per dag door. Er is in The Big Apple geen tijd om stil te staan of om je te vervelen. Met een beetje plannen en een van tevoren geregelde accommodatie beleef je zo heel heerlijke paar dagen. Zorg er wel voor dat je van tevoren bepaalt waar je heen wilt: New York is enorm en je mist gemakkelijk iets.

Vervoer

Een van de manieren om door New York te komen is op de fiets. Rondom bijvoorbeeld Central Park kan je diverse fietsverhuurders vinden. Houd er wel rekening mee dat wandelaars en hardlopers dezelfde wegen gebruiken als fietsers. Fietsers zijn in New York ook niet zo beschermd als in Nederland, dus pas goed op. Ook kun je gebruik maken van de metro. Deze heeft als grootste voordeel dat het één van de goedkoopste manieren is om door New York te reizen. Daarnaast is er een Hop on Hop off bus: een speciale service door New York. Je kan instappen en uitstappen wanneer je wilt, en tijdens de busrit krijg je door begeleiders uitleg over het deel van de stad waar je je in bevindt.