Zonvakantie Gambia boeken

Wil je genieten van een zonvakantie in Gambia? Boek dan een hotel met zwembad

Brufut

Gambia aan zee

Kololi Beach

Kololi Beach staat er om bekend dat het een erg breed en lang strand is, verder heeft het zand een goudgele kleur. Er zijn op het strand veel barretjes aanwezig waar de lekkerste fruitcocktails worden gemaakt. En doordat het strand zo breed en lang is, kan je er uren wandelen. In de avond kan er heerlijk gegeten worden bij een van de barretjes, bekend is de Poco Loco Beach bar. In deze gezellige bar met vrolijk gekleurde lampjes kun je eten onder het genot van livemuziek.
Het strand van Kololi Beach is een erg lang en breed strand. Het zand heeft een goudgelige kleur. Er zijn veel barretjes aanwezig en daar worden heerlijke cocktails met fruit gemaakt. Je kunt er heerlijk wandelen op het strand en ‘s avonds kun je genieten van de culinaire hoogstandjes bij een van de barretjes. Een bekende is bijvoorbeeld de Poco Loco Beach bar. Een gezellige bar met leuke lampjes en sfeervolle muziek.

Zonvakantie in Bijilo

Een strandvakantie vol zon in Bijilo
Een zonvakantie op het strand van Bijilo is een hele belevenis. Bijilo is een klein plaatsje aan de kust van Gambia. Je bent er verzekerd van zonovergoten stranden en een geweldig mooie flora en fauna. Hoe lang is het vliegen naar Bijilo? Vanaf Amsterdam vlieg je binnen 7 uur naar de luchthaven van Banjul. Dan ben je nog maar een klein stukje verwijderd van het centrum van Bijilo. Gambia komt misschien niet als eerste in je op wanneer je denkt aan een zonvakantie, maar het is perfect en prachtig voor een heerlijke zon- en strandvakantie. Dus je kunt absoluut je bikini vast inpakken!